Intervista

Zhvillimet politike në Maqedoni, intervistë me prof. Mersel Bilalli

Zhvillimet politike në Maqedoni, intervistë me prof. Mersel Bilalli

Zhvillimet politike në Maqedoni, intervistë me prof. Mersel Bilalli. Pikpamjet e tij për koalicionet shqiptaro – shqiptare dhe shqiptaro – maqedonase, fituesin e zgjedhjeve të 12 prillit, janë vetëm nga temat e zhvilluara.

Comments
Intervista

Më shumë Intervista

muamet hoxha0

Intervistë me z. Muamet Hoxha – zëdhënës i Qeverisë së RMV

Televizioni Globi27 Maj, 2020
foto0

Intervistë me infektologun Enes Memeti

Televizioni Globi16 Prill, 2020
foto jakup0

Intervistë me drejtorin e Spitalit të Gostivarit, dr. Jakup Jakupi

Televizioni Globi20 Mars, 2020
foto arben0

Intervistë me kryetarin e komunës së Gostivarit Arben Taravari

Televizioni Globi20 Mars, 2020
interviste dr besim0

Covid 19, bisedë me doc.dr. Besim Memedi

Televizioni Globi14 Mars, 2020
30

Intervistë me kryetarin e LSDM-së, Zaev: Të gatshëm për koalicon me partitë shqiptare

Televizioni Globi18 Shkurt, 2020
1

Aktualiteti politik në Maqedoni. Intervistë me prof. Mersel Bilalli

Televizioni Globi14 Shtator, 2015
11873482_391235604405796_6909867083479001419_n

Intervistë me Julie Chamberland drejtore e Aleances Franceze në Tetovë

Televizioni Globi22 Gusht, 2015
11925610_518336478317153_1191068481_n

Armend Kadriu Kryetar i bordit drejtues te UNS

Televizioni Globi22 Gusht, 2015
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara