Nga Vendi

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

“Rindërtimi i Maqedonisë duhet të fillojë me rininë, duke u siguruar atyre edukim dhe siguri më të mirë në vendlindje”. Kështu tha Dafina Stojanoska, bartësja e listës në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore të koalicionit “Rindërtimi i Maqedonisë” udhëhequr nga VMRO-DPMNE, e cila shtoi më tej se tre vitet e kaluara kemi qenë dëshmitar se rinia ka ikur me të madhe nga Republika e Maqedonisë.

“Në listën e atyre të rinjëve që ikën nga Maqedonia, kishte emra të ndryshëm, si: Aleksandar, Adnan, Muharem, Petar. Emrat janë të ndryshëm por një gjë është e përbashkët, e ajo është se rinia nuk dëshiron të jetojë në shtet ku padrejtësia është bërë ligj dhe ku krimi është shndërruar në çelës të suksesit. Prandaj, si prind dhe politikan duhet ti ndalojmë këta të rinjë të qendrojnë në shtet ku do të marrin arsim cilësor përmes së cilës një ditë do të bëhen njerëz kreativ dhe do ta udhëheqin pikërisht ata shtetin e tyre”.

Ajo premtoi se VMRO-DPMNE do ta mbajë rininë në vendlindje, ndërsa nga Maqedonia tha se duhet të ikë qeveria aktuale.

“Prandaj, pikërisht sot nga Gostivari obligohem si bartëse e Listës së VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit për “Rindërtim të Maqedonisë” dhe në emrin e Unionit rinor të VMRO-DPMNE-së, të them se ne do ta mbjamë rininë në Republikën e Maqedonisë. Bëj thirrje që me 15 korrik të dalim masovikisht dhe ta rrethojmë numrin 14. Rinia nuk guxon ta lëshon Maqedoninë dhe të ikin nga ajo, por nga Maqedonia duhet të ikë kjo qeveri”.
Stojanovska sot pati takim me rininë e VMRO-DPMNE-së në Gostivar.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1`0

“Rusino”, eko-aktivistët e lëshuan trarin, nuk lejojnë as kamionët nga Gostivari të transportojnë mbeturina

Televizioni Globi2 Gusht, 2020
foto10

Nisi therja e kurbanëve të Muftinisë së Gostivarit

Televizioni Globi1 Gusht, 2020
rusino0

Gostivar, vend i veçantë në “Rusino” për hedhjen e mbetjeve të kurbaneve

Televizioni Globi31 Korrik, 2020
71542458_1272555079593484_1929672469006778368_n

Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
SINAN0

Kurban Bajrami, Çajla i gëzon sërish çajlasit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
RH0

Kurban Bajrami, O.H “Dora e rinisë” realizon aksionin e rradhës

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
tregu0

Inpsketoriati i AUV dhe policia nuk i lejojnë blegtorët e Gostivarit të shesin kurbana

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
pji[o0

Kurban Bajrami,mesazh i u. d. Reis’ul-Ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetahu

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
jusuf0

Namazi i sabahut do të falet në shtëpi, Bajrami në xhami

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara