Nga Vendi

Virusi Korona, dy familje dhe një person kanë kërkuar ndihmë nga Kryqi i Kuq i Gostivarit

Virusi Korona, dy familje dhe një person kanë kërkuar ndihmë nga Kryqi i Kuq i Gostivarit

Dy familje nga një fshat dhe një person nga brendia e Gostivarit, ndodhen në izolim shtëpiak për shkak të virusit Korona.

Ata kanë kërkuar ndihmë nga ana e Kryqit të Kuq, për t’i furnizuar me ushqime. Merita Alili – Sekretare e Kryqit të Kuq në Gostivar, sqaron se kërkesa nuk ka ardhur nëpër rrugë institucionale, por nga vetë personat që ndodhen në izolim shtëpiak.

Pas rekomandimit për ndërprerje të çdo aktiviteti publik, edhe Kryqi i Kuq i Gostivarit nga dita e sotme ka ndërprerë aktivitete e parapara, mesin e tyre edhe ligjeratat për ndihmën e parë për kandidatët për leje për vozitje.

Sekretarja Alili thotë se ky vendim nuk duhet të krijojë panikë te popullata, pasi bëhet fjalë vetëm për një masë preventive.

Kryqi i Kuq i Maqedonisë së Veriut në dy javët e ardhshme ka anuluar të gjitha aktivitetet e parapara. Ata do të organizohen vetëm pas heqjes së ndalesës për organizmime publike, me datë 24 mars.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1`0

“Rusino”, eko-aktivistët e lëshuan trarin, nuk lejojnë as kamionët nga Gostivari të transportojnë mbeturina

Televizioni Globi2 Gusht, 2020
foto10

Nisi therja e kurbanëve të Muftinisë së Gostivarit

Televizioni Globi1 Gusht, 2020
rusino0

Gostivar, vend i veçantë në “Rusino” për hedhjen e mbetjeve të kurbaneve

Televizioni Globi31 Korrik, 2020
71542458_1272555079593484_1929672469006778368_n

Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
SINAN0

Kurban Bajrami, Çajla i gëzon sërish çajlasit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
RH0

Kurban Bajrami, O.H “Dora e rinisë” realizon aksionin e rradhës

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
tregu0

Inpsketoriati i AUV dhe policia nuk i lejojnë blegtorët e Gostivarit të shesin kurbana

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
pji[o0

Kurban Bajrami,mesazh i u. d. Reis’ul-Ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetahu

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
jusuf0

Namazi i sabahut do të falet në shtëpi, Bajrami në xhami

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara