Nga Vendi

Tre banorë të Gostivarit mbrëmë nuk e kanë respektuar orën policore

Tre banorë të Gostivarit mbrëmë nuk e kanë respektuar orën policore

Dje (26-mars) dhe sot (27-mars) në periudhën prej 07.00 deri 07.00, në rajonin e Sektorit për punë të brendshme Tetovë, gjithsej 4 persona nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë për përkufizimin e lëvizjeve (Te-1 dhe Gv-3), të gjithë janë privuar nga liria dhe janë mbajtur për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rasteve, me ç’rast kundër katër personave do të përgaditen parashtresa adekuate.

Dje, gjithashtu në bashkëveprim me Ispektoratin shtetrorë të tregut, në Tetovë dhe në Reçicë të Madhe janë zbuluar 3 objekte hotelerike, të cilat kanë qenë të hapura dhe kanë punuar. Lokalet përkohsisht janë mbyllur, kurse kundër pronarëve do të pasojnë parashtresa adekuate.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara