Nga Vendi

Transportues publik pa frena qarkullojnë në Gostivar

Transportues publik pa frena qarkullojnë në Gostivar

Dje nga ora 08:00 deri në ora 12:00 në rajonin më të gjrë të Gostivarit ka pasur aksion kontrollues mbi gjendjen teknike të automjeteve të cilat merren me transport publik për bartjen e udhëtarëve, më shumë autobusë dhe taksi-furgona.

“Gjatë kontrollit, janë zbuluar 2 automjete me frena të prishura, 1 pa regjistrim, 1 me mungesë të pajisjes së nevojshme dhe 5 pa kryerje të kontrollit teknik”, njoftojnë nga policia.

Katër nga automjetet e kontrolluara menjëherë janë larguar nga komunikacioni, kurse 10 vozitësve për parregullsitë e konstatuara u janë përgatitur urdhër-pagesa kundërvajtëse.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara