Nga Vendi

SPB – Tetovë, qytetarët ti paraqesin ngjarjet që lidhen me sigurinë e tyre

SPB – Tetovë, qytetarët ti paraqesin ngjarjet që lidhen me sigurinë e tyre

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, informon qytetarët se duhet të raportohen të gjitha ngjarjet dhe ndodhitë sa i përket sigurisë së qytetarëve edhe atë në numrin pa pagesë 192, në mënyrë që të mund të reagohet shpejt dhe me efikasitet dhe të mirren të gjitha masat dhe aktivitetet e nevojshme.

Raportimi i numrit të telefonit 192 me të dhëna të sakta (koha, vendi dhe përmbajtja e asaj që ka ndodhur) mundëson që shërbimet e SPB-Tetovë të përgatiten në mënyrë operative dhe të veprojë sa më profesionalisht që është e mundur, në realizimin e detyrave të përcaktuara ligjore.

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ju rrikujton se raportimet e rrejshmme të veprave penale, gjithashtu paraqet një vepër penale për të cilin parashikohet dënim me burg prej 3 muaj deri në 3 vjet (neni 366 i Kodit Penal).

Qytetarëve gjithashtu i’u bëhet me dije se thirrjet e rrejshme për ndihmë ose nxitja e një zyrtari të një organi shtetëror ose shërbimi publik, sanksionohet me ligj, kështu që përgatitet parashtresë adekuate dhe gjobë prej 100 deri 400 euro në kundërvlerë të denarit, në përputhje me nenin 16 të Ligjit për kundërvajtje kundër qetësisë dhe rendit publik.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara