Nga Vendi

Shtabi i Emergjencave do të ndalon shpërndarjen e ushqimeve dhe maskave në Gostivar

Shtabi i Emergjencave do të ndalon shpërndarjen e ushqimeve dhe maskave në Gostivar

Shtabi i Emergjencave pranë Komunës së Gostivarit i ngritur për ballafaqim me pandeminë nga koronavirusi, do të ndalon çdo shoqatë që shpërndanë ushqime dhe mjete higjienike në Gostivar ta bëjë një gjë të tillë derisa të zgjasë gjendja e jashtëzakonshme.

Kjo, tha kryetari I Komunës së Gostivarit, Arben Taravari bëhet pasi me këtë formë veprimi jashtë institucioneve dhe pa trajtim adekuat, në vend të prevenimit, mund të ndikon në përhapje të virusit. Vendimi do të merret në bashkëpunim me Organizatë Komunale të Kryqit të Kuq në Gostivar.

Sa u takon qepjes dhe donacionit të maskave, ai tha edhe kjo duhet të ndalohet, pasi në vend të mbrojtjes edhe më shumë mund t’i infektojmë qytetarët, sepse maskat në kushte shtëpiake të përgatitura, janë të pa sterilizuara.

Për çdo ndihmë, ai apeloi qytetarët, të kosultohen paraprakisht me institucionet përkatëse.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

ghst0

Mbajti mbledhje Shtabi i emergjencave – rajoni i Gostivarit ka vetëm pesë raste aktive me Covid 19

Televizioni Globi26 Maj, 2020
Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara