Nga Vendi

Shoqatat “Ndihmo edhe ti” dhe “Blue River” me aksion humanitar

Shoqatat “Ndihmo edhe ti” dhe “Blue River” me aksion humanitar

Shoqata Humanitare “Ndihmo edhe ti” dhe Organizata Ekologjike “Blue River” nga fshati Negotinë, kanë filluar me shpërndarjen e pakove me mjete ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë. Mjetet janë siguruar nga njerezit e vullnetit të mirë për të ju dalë në ndihmë familjeve skamnore në kohën e pandemisë së Koronavirusit. Enis Ibrahimi nga Shoqata Humanitare “Ndihmo edhe ti” deklaron se pakot e siguruara do të shpërndahen deri tek shumë familje me rrezik social, ndërsa vlera e tyre varijon deri në 40 euro për pako.

Ibahimi u shpreh se vazhdimisht janë kryer aktivitete humanitare për të i’u dalë në ndihmë familjeve nevojtare. Ai thekson se bamirësit që duan të japin kontributin e tyre mund ti kontaktojnë në numrat e telefonit ose të drejtohen në zyrat e organizatave në fshatin Negotinë.

Kujtojmë se Shoqata Humanitare “Ndihmo edhe ti”, ditë më parë përfundoi me sukses dhe aksionin humanitarë në bashkëpunim me Mega Marketin Montenegro, ku dhuruan pako me ndihma për shumë familje me status të dobët ekonomik.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara