Nga Vendi

Shkollat e Gostivarit janë për mësim me prezencë fizike

Shkollat e Gostivarit janë për mësim me prezencë fizike

Shkollat e mesme të Gostivarit janë për mësim me prezencë fizike të nxënësve në shkolla. Ky model pëlqehet më së shumti edhe nga mësimdhënësit dhe prindërit e nxënësve, me përjashtim të Shkollës së Mesme të Mjeksisë, që është për mësim nga distanca, shkaku i numrit të madh të nxënësve dhe hapësirave të pamjaftueshme për atë numër të nxënësve. Informacioni bëhet ditur nga udhëhqësja e e sektorit për arsim në komunën e Gostivarit, Aslian Snopçe.

Sa u përket shkollave fillore, mësim me prezencë fizike të nxënësve do të mund të organizohet në shkollat fillore “Ismail Qemali” dhe “Bashkimi”, ndërsa në shkollën fillore “Goce Dellçev” dhe “Mustafa Kemal Ataturk” do të organizohet mësim në formën online dhe të kombinuar. Atje fizikisht mësimin do ta ndjekin vetëm nxënësit nga klasa e parë e deri në të tretën. Shkollat nga vendbanimet rurale mësimin mund ta organizojnë me prezencë fizike të nxënësve pasi numri i nxënësve në shkolla është i vogël.

Raportet nga shkollat së bashku me kërkesat e parashtruara sot do ti dërgohen për shqyrtim ministrisë së arsimit, e cilët do ta ketë fjalën e fundit. Ndryshe, në shkollat e Gostivarit mësimin e ndjekin rreth 9000 nxënës të shkollave fillore dhe të mesme, ndërsa për to kujdesen staf arsimor prej 1200 mësimdhënësish.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara