Nga Vendi

Shkolla e Mesme Teknike gati për të pritur semimaturantët

Shkolla e Mesme Teknike gati për të pritur semimaturantët

Me 16 dhe 17 qershor fillon regjistrimi në shkollë të mesme në vendin tonë. Për shkak të pandemisë regjistrimet do të zhvillohen në kushte të veçanta. Shkolla e mesme teknike komunale e Gostivarit ka filluar me përgatitjet që ditën e sotme, me ndarje të hapësirave, shenjëzimet për mbajtjen e distancë, vendosjen e protokolleve dhe dezinfektuesve në hyrje të shkollës. Drejtori Besir Saliu, tha se shkolla i ka ndërmarr të gjitha masat e nevojshme për të pritur nxënësit, ndërsa zv.drejtori, Ekrem Miftari bëri të ditur detajet se si duhet të sillen nesër komisionet dhe nxënësit gjatë regjistrimit.

Miftari tha se shkolla teknike posedon disa drejtime mësimore, të cilat garantojnë përgatitje optimale të nxënësve për tregun e punës pas mbarimit të shkollës së mesme.

Miftari u bëri thirrje semimaturantëve për të zgjedhur këtë shkollë, pasi siç ai thotë, në këtë shkollë pos pjesës praktike rëndësi të veçantë i kushtohete dhe pjesës praktike.

Me datë 16 në këtë shkollë do të mund të regjistrohen semimaturantët që u fillon emri nga shkrona “A” deri te “L”, me 17 nga shkronja “LL” deri te “S” dhe me 18 qershor, ato nga shkronja “SH” deri te “ZH”.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara