Lajme

Romëve në qytetin e Gostivarit do u përmirësohet standardi ekologjik

Romëve në qytetin e Gostivarit do u përmirësohet standardi ekologjik

Romëve në qytetin e Gostivarit do t’u përmirësohet standardi ekologjik i jetesës. Do të vendosen gypa për ujërat e zeza të cilat deri më tani janë derdhur mbi sipërfaqen e tokës, do të mbjellen drunjë e do të shtohen hapësirat gjelbëruse në disa lagjet ku jeton popullata rome.

Këto punë do të bëhen përmes një projekti ekologjik nga Ministria e Ambientit, të cilin e ka fituar dhe e implementon shoqata humanitare “Meseçina” nga Gostivari. Drejtuesi i shoqatës, Muhamed Toçi sqaron se projekti parasheh edhe ndërgjegjësimin e popullatës për të jetuar në ambiente ekologjike më të pastra.

Së bashku me ndërmarrjen publike “Pyet Nacionale – Sharr” në Gostivar, do të bëhet edhe mbjellja e drunjëve në lagjet që janë përzgjedhur dhe kjo do të fillojë nga muaji i ardhshëm.

Projekti ekologjik i shoqatës humanitare “Meseçina” do të zgjasë 9 muaj dhe peshon 400.000 denarë.

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

ko9p0

Flamurtari lëviz në merkato, arrihet akordi me mesfushorin Burak Menga

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
jmgtkyuou0

Super Vardar Forina humbi ndeshjen vetëm përmes penaltive ndaj kampionëve të Vardarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
juyfi0

Dorëhiqet trajneri i K.F Gostivari, Biroll Topçiu

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
119979481_2744821499178291_5953509555600988489_n

Kryqi i Kuq Gostivar pjesë e trajnimit tre ditor të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara