Nga Vendi

Qindra maska e doreza donacion për Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

Qindra maska e doreza donacion për Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

Skafanderë, maska e doreza dhe mjete tjera higjienike këto ditë janë bërë donacion për mbrjtje të personelit mjekësor pranë Shtëpisë së Shëndetit në Gostivar.

Bëhet fjalë për donacione nga kompani, institucione dhe individë , si: Këmbimore Alpina, marketet Montenegro, Kaçamaku pastaj z. Kapllani dhe Jajoski, që kanë donuar për të mbrojtur mantelbardhët të cilët aktualisht mbeten më të ekspozuarit nga pandemia me koronavirusin.

Drejtori Jamin Sinani thotë se çdo donacion është i mirëseardhur dhe fanderon çdonjërin për ndihmën e deritanishme vullnetare.

Pasditën e sotme edhe ETC ELKOS GROUP GOSTIVAR, ka dhuruar 100 maska mbrojtëse, 100 litra materiale dezinfektimi, 50 peshqirë dhe elemente tjera për Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar.

Paisjet mbrojtëse do të vendosen në sherbim të të gjitha reparteve pranë këtij institucioni shëndetësor. Ndryshe, donacione të ngjashme ka pranuar edhe Spitali i Përgjithshëm i Gostivarit.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
kuiy0

Filiposki: I mbështesim masat e reja ekonomike qeveritare dhe jemi për zgjedhje parlamentare pa prolongim

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara