Nga Vendi

Q.T “ETC” Gostivar bëhet pjesë e inciativës “Blej t’vendit”

Q.T “ETC” Gostivar bëhet pjesë e inciativës “Blej t’vendit”

Qendra Tregtare Etc në Gostivar i është bashkuar inciativës “Blej t’vendit”, me ç’rast qytetarët me të ardhura të ulta që janë përfitues të kartelave shtetërorë për blerje të produkteve vendore do të mund ti shfrytëzojnë të njejtat për të bërë blerje në ETC. Nga aty informojnë se personat që janë përfitues të kartelës prej 3000 denarëve, mund ti shpenzojnë ato mjete duke blerë produkte vendore. Besnik Reka, Menaxher i Qendër Tregtare ETC në Gostivar tregoi se vaucerët kanë filluar të jenë në përdorim nga dita e djeshme dhe do të zgjasin deri në afatin e dhënë nga shteti.

Reka tha se për ta pasur më të lehtë qytetarët se cilat produkte mund ti blejnë përmes vauçerëve, produktet vendore do të jenë të shenjëzuara.

Ndryshe, bonuset për qytetarë janë pjesë e pakos se tretë të masave ekonomike miratuar nga qeveria. Kjo pako ka për qëllim rimëkëmbjen e ekonomise vendore në kushte të pandemisë Covid 19, dhe do të përfshijë gjithsej 325 mijë qytetarë.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara