Nga Vendi

Promovohet asfaltimi i rrugës Simnicë – Cerovë

Promovohet asfaltimi i rrugës Simnicë – Cerovë

Promovohet asfaltimi i rrugës Simnicë – Cerovë

Një delegacion më i gjerë i BDI-së në përbërje të funksionarëve qendor e lokal, kanë promovuar aslaftimin e rrugës Simnicë-Cerovë, rrugë kjo e cila lidh malësinë e Gostivarit me gajistralen Gostivar-Kërçovë. Sekretari shtetëror në Ministrinë e Bujqësisë, Nefrus Çeliku, tha se kjo rrugë është mesin e 200 preojekteve qeveritare që janë duke realizuar përmes këtij dikatseri dhe Agjencionit për Zhvillim Rural Ekonomik.

Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Abdulselam Selami, tha se rruga ka një gjatësi prej rreth 2 kilometrave dhe ka kushtuar 120 mijë euro. Ai tha se në Pollog janë duke u realizuar 20 projekte të këtilla.

I pranishëm në promovim ishte edhe nënkryetari i BDI-së Nevzat Bejta, i cili tha se kjo rrugë në të ardhmen do të shërben në kthimin e banorëve të kësaj ane në vendlindjen e tyre.

Zv.ministra e Financave Shiret Elezi, duke folur mbi projektet e fundit që qeveria është duke i realizuar në rajonin e Gostivarit, tha se njëri ndër ato është edhe gazifikimi.

Ruga e re është mirëpritur nga banorët lokal. Kryetari i Bashkësisë Lokale të fshatit Simnicë, Negzim Azizi, tha se kjo rrugë është pritur me vite.

Ndryshe, në fshatin Simnicë aktualisht jetojnë rreth 80 familje.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara