Nga Vendi

Policia financiare hyn në Komunën e Gostivarit

Policia financiare hyn në Komunën e Gostivarit

Policia financiare ditë më parë ka kryer hetime brenda komunës së Gostivarit. Informacioni bëhet i ditur nga kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Nëpërmjet këtij veprimi thotë Taravari, qeveria e re e vjetër, vijon luftën nën hije me drejtuesit e komunës së Gostivarit dhe në këtë mënyrë mbyll dyert e bashkëpunimit institucional.

Taravari thotë se nuk janë kundër kontrolleve të institucioneve shtetërore, por shton ai, ato kontrolle nuk duhet të bëhen me presion dhe në mënyrë selektive.

Policia financiare ditë më parë ka kryer hetime brenda komunës së Gostivarit. Lëndë kontrolli ka qenë numri i punonjësve në komunën e Gostivarit, respektivisht punonjësit të cilët punojnë me kontratë në vepër.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

setgt0

Emigrant nga Siria qarkullojnë në Gostivar

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
FC98741A-8B20-4708-ACE4-A4538937C60F-1392x719

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
brza-pomosh

78 vjeçari nga Gostivari ndërron jetë në çajtore

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
foio0

Pandemia, administrata e Gostivarit të hënën vendos nëse do të ndryshojë formën e punës

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
fhjf0

Lëshohen në përdorim parku dhe këndi i lojrave në fshatin Balindoll

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
tery0

Engin Ilyazi nga Gostivari magjistron në Fakultetin e Arkitekturës të Universitetit “Vizyon”

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
kjo0

Komuna e Gostivarit bëhet me rrjet lokal të sensoreve për ndjekje automatike të cilësisë së ajrit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122595778_4558474734224672_2306453924093050946_o

Muftinia e Gostivarit dhe TIKA shpërndanë mjete dezinfektimi në Muftini, Medrese dhe në disa xhami të qytetit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122385504_10224053448905088_1857264625829678445_n

Nxënësit e SHMTK marrin përsipër mirëmbajtjen e këndeve të lojrave për fëmije

Televizioni Globi21 Tetor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara