Nga Vendi

Ora policore, Prokuroria Themelore Publike – Gostivar, kërkon dënime për gjashtë persona

Ora policore, Prokuroria Themelore Publike – Gostivar, kërkon dënime për gjashtë persona

Për gjashtë persona Prokuroria Themelore Publike Gostivar ka dorëzuar propozim për shqiptimin e dënimit dhe për çdonjërin nga ata ka kërkuar gjobë në lartësi prej 100 gjoba ditore.

Dy prej tyre me datë 27 mars, të tjerët me 28 mars gjatë orëve të mbrëmjes nuk e kanë respektuar vendimin Qeveritar të Republikës së Maqedonisë së Veriut me cilën është e ndaluar lëvizja nga ora 21:00 deri në 05:00, e gjatë kohës policore kanë lëvizur në këmbë ose me automjetë në qytet.

Me këtë të gjithë të akuzuarit veç e veç kanë kryer vepër penale “Mosrespektim i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë sipas nenit 206 paragrafi 1 të Kodit Penal.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

ghst0

Mbajti mbledhje Shtabi i emergjencave – rajoni i Gostivarit ka vetëm pesë raste aktive me Covid 19

Televizioni Globi26 Maj, 2020
Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara