Nga Vendi

Ora policore, pranga për tre banorë të Gostivarit

Ora policore, pranga për tre banorë të Gostivarit

Policia e Gostivarit ka inicuar padi penale kundër tre personave, dy nga fshati Starajan dhe një nga fshati Balindoll, për shkak të shkeljes së orës policore.

Dy banorët e Strajanit, S.D. 21 vjeçar dhe S.B. 44 vjeçar, janë hasur në 15 pas hyrjes në fuqi të orës policore, konkretisht të ndalimit të lëvizjes, në rrugën “Beliçica” në Gostivar.

Banori i Balindollit, 33 vjeçari A.L. është hasur duke lëvizur në lagjen “Pitarnica” rreth orës 22.15 minuta.

“Ata, megjithëse kanë qenë të detyruar të veprojnë në përputhje me vendimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me parandalimin e përhapjes së koronavirusit, duke ndaluar lëvizjen e popullatës brenda periudhës nga 21.00 deri në orën 05.00, nuk i kanë zbatuar masat e detyrueshme dhe janë vërejtur duke lëvizur rrugëve të Gostivarit”, thonë nga MPB.

Dy banorët e Strajanit kanë lëvizur në këmbë, kurse ai i Balindollit me veturë të llojit “Volkswagen Bora”. Që të tre janë mbajtur në Stacionin Policor Gostivar për procedurë të mëtejshme. Ndryshe, nga fillimi i orës policore, të njejtin kufizim e kanë shkelur 7 banorë të Gostivarit.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
kuiy0

Filiposki: I mbështesim masat e reja ekonomike qeveritare dhe jemi për zgjedhje parlamentare pa prolongim

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara