Lajme

O.K.H. “Merhamet” dhuroi 100 pako ushqimore dhe veshmbathje në Gostivar

O.K.H. “Merhamet” dhuroi 100 pako ushqimore dhe veshmbathje në Gostivar

Organizata Kulturore dhe Humanitare “Merhamet” ka dhuruar 100 pako me produkte ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë në qytetin e Gostivarit dhe vendbanimeve përreth, si dhe 50 komplete teshash për fëmijët që vinë nga po këto familje për festën e Fitër Bajramit. Muhamet Jusufi nga Organizata “Merhamet” deklaroi se aksione të ngjajshme humanitare janë zhvilluar gjatë gjithë muajit të shenjtë të Ramazanit, teksa falemnderoi donatorët vendor dhe të huaj për përkrahjen e vazhdueshme.

Jusufi u shpreh se aksioni humanitar për shpërndarje të ndihmave gjatë muajit të Ramazanit është planifikuar të realizohet në katër faza, ndërsa numri total i pakove të planifikuara për shpërndarje shkon mbi 4 mijë pako.

Aksione të ngjajshme me shpërndarjen e pakove ndihmëse dhe veshmbathjeve për fëmijë, Organizata Kulturore dhe Humanitare “Merhamet” ka zhvilluar dhe nëpër shumë komuna të tjera të Maqedonisë së Veriut.

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara