Nga Vendi

Një 80 vjeçar nga Gostivari gjendet i vdekur në Mavrovë

Një 80 vjeçar nga Gostivari gjendet i vdekur në Mavrovë

Me 31 gusht të 2020 – tës rreth orës 20.00 në Njësinë policore në Mavrovë është paraqitur se në fshatin Niqiforovë, rreth 500 metra nga Shtëpia malore, është gjetur i vdekur U.J., 80 vjeçar nga Gostivari.

“Mjeku nga Shtëpia e shëndetit – Mavrovë, ka konstatuar vdekje pa gjurmë dhune, kurse në vendngjarje hetim ka kryer një ekip nga Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar”, thuhet në njoftimin e policisë.

Me urdhër të Prokurorit publik trupi i të ndjerit është dërguar për autopsi.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

setgt0

Emigrant nga Siria qarkullojnë në Gostivar

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
FC98741A-8B20-4708-ACE4-A4538937C60F-1392x719

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
brza-pomosh

78 vjeçari nga Gostivari ndërron jetë në çajtore

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
foio0

Pandemia, administrata e Gostivarit të hënën vendos nëse do të ndryshojë formën e punës

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
fhjf0

Lëshohen në përdorim parku dhe këndi i lojrave në fshatin Balindoll

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
tery0

Engin Ilyazi nga Gostivari magjistron në Fakultetin e Arkitekturës të Universitetit “Vizyon”

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
kjo0

Komuna e Gostivarit bëhet me rrjet lokal të sensoreve për ndjekje automatike të cilësisë së ajrit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122595778_4558474734224672_2306453924093050946_o

Muftinia e Gostivarit dhe TIKA shpërndanë mjete dezinfektimi në Muftini, Medrese dhe në disa xhami të qytetit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122385504_10224053448905088_1857264625829678445_n

Nxënësit e SHMTK marrin përsipër mirëmbajtjen e këndeve të lojrave për fëmije

Televizioni Globi21 Tetor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara