Nga Vendi

Mësuesi Ulfet Idrizi nga Forina me donacion prej 420 maska për N.P “Parkingjet e qytetit dhe Gjelbërimi” në Gostivar

Mësuesi Ulfet Idrizi nga Forina me donacion prej 420 maska për N.P “Parkingjet e qytetit dhe Gjelbërimi” në Gostivar

420 maska mbrojtëse i janë bërë donacion Ndërmarrjes Publike “Parkingjet e qytetit dhe Gjelbërimi” në Gostivar. Maskat janë dhuruar nga mësuesi Ulfet Idrizi nga fshati Forinë dhe “Extra Market Ali”.

Donacioni në fjalë vjen si një ndihmesë për punëtorët dhe adimistratën e kësaj ndërmarrje, për një përkujdesje më të madhe në këtë kohë pandemie.

Drejtori i N.P “Parkingjet e qytetit dhe Gjelbërimi”, Bekim Çelebiu u shpreh falemnderues ndaj donatërëve për këtë iniciativë për tu kujdesur për të punësuarit në këtë ndërmarrje.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara