Nga Vendi

Mërgimtarët Çajlas nga Zvicra, sigurojnë pako humanitare për familjet me vështirësi sociale

Mërgimtarët Çajlas nga Zvicra, sigurojnë pako humanitare për familjet me vështirësi sociale

Bashkësia lokale e fshatit Çajlë, kësaj rradhe e mbështetur nga mërgimtarët Lindi Zeno Musliu dhe Asllan Hajdari, që jetojnë dhe punojnë në Zvicër, mblodhën dhe përgatitën 32 pako ushqimore, secila me vlerë prej 50 eurove, për t’i shpërndarë në Çajlë dhe zonat përreth.

Kryetari i bashkësisë lokale të fshatit Çajlë, Sinan Elezi, tha se paketat duhet të arrijnë te familjet me vështirësi sociale, të cilët kanë nevojë për ndihmë në këtë muaj të begatë të Ramazanit, respektivisht në këto periudha të vështira për shkak të gjendjes me koronavirusin.

Familjet të cilat përfitojnë nga këto ndihma shprehin falënderimet e tyre të përzemërta, duke theksuar nevojën për përkrahje më të madhe institucionale, por duke mos anashkaluar ndihmat që i pranojnë nga ana e bashkatdhetarëve tanë të cilët jetojnë dhe veprojnë në diasporë.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara