Nga Vendi

Me 1, 2 dhe 3 maj ora policore fillon nga ora 14:00

Me 1, 2 dhe 3 maj ora policore fillon nga ora 14:00

Në seancën e sotme qeveritare u soll vendim që kufizimi i lëvizjes së qytetarëve në të gjithë territorin e vendit gjatë kohës së festave të majit.

Më 1,2 dhe 3 maj, gjegjësisht e premte, e shtunë dhe e diel, do të lejohet lëvizja e qytetarëve nga ora 05:00 deri në 14:00.

Ndales për lëvizje në gjithë shtetin do të filloj në ora 14:00 dhe do të zgjas deri të nesërmen në 5 të mëngjesit.

Për personat mbi 67 vjeç, të premten, të shtunën dhe të dielën do të lejohet që të lëvizin nga pra 05 deri në 11:00. Ndërsa të gjithë personat deri në 18 vjet, të premeten, shtunën dhe të dielën do të mund të dalin nga 12:00 deri në 14;00. Ndërsa mbeten në fuqi të gjitha masat tjera për mbrojtje nga Kovid-19.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara