Nga Vendi

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Ashtu siç u paralajmërua, nga dita e sotme u hapën lokalet. Megjithatë, pronarët e objekteve gastronomike në Gostivar, thonë se do të jetë e vështirë të punohet nën masat kufizuese. Humbjet për objektet gastronomike janë shumë të larta, pasi kanë qendruar mbi tre muaj të mbillur. Prandaj pronarët kërkojnë që në radhë të parë shërbimet e inspektimit të jenë më tolerant në lidhje me respektimin e masave.

Lokalet që i vizitoi ekipi ynë, vëreheshte se janë duke i respektuar masat, në hyrej kishte dezinfektues sikurse edhe nëpër tavolina, të cilat ishte vendosur me distancë e kërkuar deri në dy metra. Nga ana tjetër qytetarët e anketuar premtojnë se edhe ata do ti respektojnë masat që vlejnë për klientët, dhe shtojnë se kafeteritë u kanë munguar dhe shumica e tyre kafenë e parë e kishin pirë me miqët e tyre.

Kamerierët dhe banakierët mbanin maska mbrojtëse dhe doreza, mysafirët jo të gjithë kishin maska.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara