Emisione

Lëvizja Antibixhoz: Miratoni ligjin, largoni lojërat e fatit

Lëvizja Antibixhoz: Miratoni ligjin, largoni lojërat e fatit

Lëvizja “AntiBixhoz” u bëri thirrje deputetëve që t’i mbështesin propozim ndryshimet në Ligjin e Lojërave të Fatit, në mënyrë që të mbrohen, siç thonë, nga e keqja që i ka kapluar të rinjtë në vend.
Kërkesa është që kazinot dhe bastoret të largohen 3 kilometra nga vendbanimet.

Comments
Emisione

Më shumë Emisione

20

Pacientja me virusin korona, në gjendje stabile, Cana: Pacientja trajtohet me antibiotik

Televizioni Globi29 Shkurt, 2020
foto politica

“Politica” me Fatmir Limani

Televizioni Globi8 Shkurt, 2020
Untitled8

Emisioni Vizion – Sulejman Rushiti – Regjisor

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled7

Emisioni Vizion – Luan Zenku – Drejtor i Qendrës për Kulturë, Gostivar

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled6

Emisioni VIZION – Remzi Matoshi – Koreograf

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled5

Emisioni VIZION – SAFET SPAHIU – Dizajn Grafik

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled4

Emisioni VIZION – Shkëlzen Pajaziti – Violinist profesionist

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled3

Emisioni VIZION – Osman Demiri – Fotograf

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Untitled

Emisioni VIZION me Lulzim Haziri – Poet

Televizioni Globi17 Gusht, 2015
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara