Nga Vendi

Komuna e Gostivarit do të kryejë dezinfekim të shkollave

Komuna e Gostivarit do të kryejë dezinfekim të shkollave

Edhe pse Ministria e Arsimit dhe Shkencës tha se ky vit shkollor mbyllet me mësim në distancë dhe nxënësit nuk do të kthehen në bankat shkollore, Komuna e Gostivarit planifikon të bëjë dezinfektim të objekteve shkollore. Sipas kreytarit Arben Taravari mësimi duhej të vazhdonte me kthim të nxënësve nëpër shkolla dhe për shkak të humbjeve, mësim të mbahej deri në muajin gusht. Ai tha se Qeveria shpesh ka sjellur vendime dhe të njejtit I ka anuluar, prandaj pret që edhe vendimin me shkollat ta anulojë.

Në rrjedhë janë regjistrimet në shkollë fillore dhe të mesme. Konkurse janë hapur për në muajin qershor. Se a pritet të ketë ndonjë masë të veçantë gjatë regjistrimit, Taravari tha se janë në pritje të MASH se si do të veprohet. Nga kjo e fundit kanë theksuar se janë duke përpiluar protokoll i cili duhet të marrë pëlqim edhe nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse.

Ndërkohë, nuk do të ketë dekret të veçantë për mënyrën se si maturantët do të selektohen gjatë regjistrimit në fakultet, por ajo do t’u lihet në dorë vetë fakulteteve.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara