Lajme

Komuna e Gostivarit dezinfekton të gjithë kontenjerët dhe vendet ku qendrojnë të njejtit

Komuna e Gostivarit dezinfekton të gjithë kontenjerët dhe vendet ku qendrojnë të njejtit

Komuna e Gostivarit, konkretisht Ndërmarrja Publike “Komunalec” vazhdon me mirëmbajtjen e higjienës publike në nivelin më të lartë në qytet dhe vendbanimet përreth.

Gjatë ditës së sotme, të gjitha kontenjerët e mbeturinave janë pastruar që në mëngjes dhe të njejtit janë dezinfektuar sërisht.

“Në mbi 50 lokalcione sot pos pastrimit të përditshëm, bëmë edhe dezinfektimin e kontenjerëve në Gostivar. Bartja e mbeturinave është shpeshtuar kohëve të fundit për shkak të pandemisë, ndërsa dezinfektimi bëhet në çdo dy-tre ditë i kontenjerëve dhe vendeve ku qendrojnë të njejtit. Kjo është java e tretë që kemi vendosur të gjitha kapacitetet tona në shërbim të higjenës, çdo natë bëhet edhe larja dhe dezinfektimi i rrugëve”, thotë drejtori i NP “Komuanlec” – Gostivar, Isak Lazami.

Drejtori Lazami ka falenderua qytetarët për kujdesin e treguar këto ditë, të cilët, thotë ai, kanë treguar vetëdije të lartë për mirëmbajtjen e higjenës në qytet duke mos hedhur mbeturina vend e pa vend.

Gjatë kësaj jave në Gostivar është duke u zhvilluar edhe dezinfektimi i të gjitha ndërtesave kolektive.

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara