Nga Vendi

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Kompania e parë e cila projektoi dhe ndërtoi tunel për dezinfektim në Republiken e Maqedonisë së Veriut “Univerzal” nga Gostivari, ka montuar tunel të ri dezinfektues me më tepër funksione se modeli filestar në hyrje të Komunës së Gostivartit. Tuneli në brenda ka të integruar rezervuar prej inoksi për dezinfektant me kapacitet prej 120 litra. Tuneli është i pajisur në hyrje me kamerë për matjen e temperaturës, e cila matje bëhet për disa sekonda dhe tregon nëse keni ose jo temperature.

“Si çdoherë jemi në zhvillim të produkteve të reja dhe në të ardhmen do të kemi kamera më të sofistikuara qe lidhen me program kompjuterik. Këto bëjnë detektimin e fytyrave të punëtorëve dhe tregojnë kohën se kur kanë hy dhe kur kanë dalë prej objektit, tregojnë sa persona kanë kaluar nëpër tunel, temperaturën e tyre si dhe shumë funksione tjera”,

thonë nga kompania “Univerzal”. Tuneli i parë i parë, i cili para komunës së Gostivarit u montua në fillim të muajit prill, ishte prototip, ndërsa I riu ka avancim. Edhe tuineli I parë edhe I dyti janë donacion nga kompania “Univerzal”.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_5F92DCA2-1078-472B-9134-9BF68553C338

Ali Ahmeti: Kandidati mbipartiak dhe fitimtar për kryeministër është Naser Ziberi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara