Nga Vendi

Kanë manipuluar restorante dhe qytetarë, policia vihet pas mashtruesve të Pollogut

Kanë manipuluar restorante dhe qytetarë, policia vihet pas mashtruesve të Pollogut

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë njohton se ka ndërmarrë masa për zbardhje të disa mashtrimeve që ditëve të fundit janë denoncuar nga hoteleri dhe shitës të luleve në Tetovë, Gostivar dhe Vrapçisht.

Gjatë aktiviteteve policore, uniformat blu njoftojnë se tanimë kanë informata të hollësishme se kush janë mashtruesit dhe apelon qytetarët të jetë të kujdesshëm kur përmes thirrjeve telefonike pranojnë rezervime të produkteve të ndryshme dhe shërbimeve, sidmos kur bëhet fjalë për persona të panjohur, të cilët ofrojnë prodhime të ndryshme ose u ofrojnë ndërmjetësim për shërbime, si: punësime, sigurim dokumentesh dhe të ngjashme.

“Individë të aftë dhe të zgjuar, paramendojnë rrëfime të ndryshme dhe metodat që t’i çojnë në huti dhe të vijnë deri te paratë ose diçka tjetër me vlerë, duke u premtuar shërbime, dru për ngrohje, medikamente, automjete, banesa më të lira dhe ngjashëm”, thonë nga policia.

SPB-Tetovë rikujton se mashtrimi paraqet vepër penale (neni 247 nga Kodi Penal) për të cilën parashihet dënim me para ose burg nga 3 deri në 5, gjegjësisht 10 vjet, varësisht nga dëmi i shkaktuar material.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

30

Tre muajt e mirë nisin sonte, si t’i shfrytëzojmë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
20

K.F “Gostivari” nis gjysëm sezonin me pretendime për në Ligën e parë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
foto 20

Ndezja e mbeturinave nëpër ara, deri tetë vite burg nëse shkaktohet zjarr

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
87432273_530203290948726_8567958837779234816_o

Forumi Rinor i ASH-së zgjedh kryesinë e re në Gostivar

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
87495401_201020154589496_6344310756602806272_n

Drejtuesit e SP – Çegran në takime informuese me drejtuesit e bashkësive lokale Çegran, Forinë dhe Çajlë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
thumbnail_BDI - Gostivar, Këshillat Vendore dhanë propozime, lista i dërgohet liderit Ahmeti (7)

BDI – Gostivar, Këshillat Vendore dhanë propozime, lista i dërgohet liderit Ahmeti

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
thumbnail_BDI Gostivar mbledh Këshillat Vendore për nominimin e kandidatëve për deputetë (3)

BDI – Gostivar mbledh Këshillat Vendore për nominimin e kandidatëve për deputetë

Televizioni Globi22 Shkurt, 2020
4440

Muftinia e Gostivarit analizon punën e saj një vjeçare, në mbledhjen e Muftinisë së Gostivarit i pranishëm edhe kreu i BFI të RMV – së, Sulejman Rexhepi

Televizioni Globi21 Shkurt, 2020
foto2220

Nxënësit nëpërmjet vizatimit detektojnë dhe luftojnë dukuritë devijante në shkollat e tyre

Televizioni Globi21 Shkurt, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara