Intervista

Intervistë me Julie Chamberland drejtore e Aleances Franceze në Tetovë

Intervistë me Julie Chamberland drejtore e Aleances Franceze në Tetovë

Këtu e keni intervistën e plotë të realizuar me Julie Chamberland drejtoreshën e Aleances Franceze në Tetovë dhe prof. Ismail Kamberikoordinator i departamentit të gjuhës frenge në U.SH.T. / merlind ramadani,

Comments
Intervista

Më shumë Intervista

1

Aktualiteti politik në Maqedoni. Intervistë me prof. Mersel Bilalli

Televizioni Globi14 Shtator, 2015
11925610_518336478317153_1191068481_n

Armend Kadriu Kryetar i bordit drejtues te UNS

Televizioni Globi22 Gusht, 2015
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
nfo@globi.mk

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara