Nga Vendi

Hapen pika për kontrolle stomatologjike, mbyllen ordinancat private

Hapen pika për kontrolle stomatologjike, mbyllen ordinancat private

Duke e pasur parasysh mundësinë e zgjerimit të koronavirusit, ministria e shëndetësisë ka urdhëruar të gjithë shtëpitë shëndetësore në tërë territorin të hapin pika stomatologjike, por vetëm për raste urgjente. Banorët e Gostivarit tek dentisti do të shkojnë në Shtëpinë e Shëndetit por vetëm nëse kanë ndonjë nevojë urgjente, siç janë dhimbjet disa ditore, infeksionet ose gjakderdhjet eventuale.

Drejtori i këtij institucioni, Jamin Sinani bëri të ditur se janë ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme për mbrojtje akdekuate të personelit mjekësor, maska, doreza e skanfanderë dhe mjete tjera dezinfektuese të nevojshme për mbrojtje të kuadrit dhe pacientëve nga Kovid-19.

Pika për kontrollë dentare është e vendosur në katin e dytë të Shtëpisë së Shëndetit, aty ku funksionte stomatologjia për fëmijë dhe e njejtat fillon me punë nga ora 8 e mëngjesit.

Autoritetet shëndetësore kanë urdhëruar ordinancave private që të mos punojnë këtë periudhë. Nëse paraqitet nevoja, ministria do t’i kyç edhe ata në punën e shërbimeve stomatologjike.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

ghst0

Mbajti mbledhje Shtabi i emergjencave – rajoni i Gostivarit ka vetëm pesë raste aktive me Covid 19

Televizioni Globi26 Maj, 2020
Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara