Nga Vendi

Gostivar, rreth 500 persona aplikojnë për ndihmë shtetërore

Gostivar, rreth 500 persona aplikojnë për ndihmë shtetërore

Rreth 500 persona nga Gostivari kanë aplikuar për ndihmë nga ana e shtetit. Bëhet fjalë për persona dhe kategori qytetarësh të cilët janë prekur drejtpërdrejtë nga kriza e shkaktuar nga virusi korona. Për të fituar këtë ndihmë, atyre tani u kërkohet të dorëzojnë edhe llogari transakcionale. Sebajdin Izairi – udhëheqës i sektorit për ndihmë sociale pranë Qendrës për Punë dhe Politikë Sociale në Gostivar, sqaroi se llogari duhet të dorëzohet te qendra. Edhe pse nuk ka një afat, ai ka apeluar qytetarët, sa më shpejtë të dorëzojnë edhe llogaritë që të mundet në kohë të marrin parat që ju takojnë.

Izairi tha se persont që kanë aplikuar do të fitojnë dy muaj nga 14 mijë denarë për dy muaj. Ai nuk anashkalon mundësinë që ndiham të vazhdohet nëse gjendja e jashtëzakonshme zgjatet si pasojë e pandemisë.

Familjet e prekura nga kriza me koronavirusin kanë pasur të drejtë aplikimi edhe për fitim të 1000 denarëve për harxhimet për energjinë elektrike.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara