Lajme

Gostivar, ekipi mobil i Kryqit të Kuq për çdo ditë në shërbim të qytetarëve

Gostivar, ekipi mobil i Kryqit të Kuq për çdo ditë në shërbim të qytetarëve

Ligjeratat për Nidhmën e Parë do të mbahen pas tejakimit të pandemisë

Organizata komunale e Kryqit të Kuq në Gostivar, përmes ekipit mobil të ngritur enkas për të ndihmuar qytetarë për shkak të koronavirusit, çdo ditë shërben me dhjetëra qytetar në brendi të qytetit dhe fshatrat përreth.

Ekipi bën furnizimin dhe distribuimin e produkteve të cilët janë të nevojshme, për personat që kërkojnë shërbimin e tyre, sizakonisht ata që ndodhen në izolim shtëpiak dhe të moshuarit të cilëve u rekomadohet të mos dalin pa nevojë dhe kanë kufizim të lëvizjes, pastaj personat me aftësi të kufizuar, persona të palëvizshëm dhe personat me invaliditet.

Merita Alili, sekretare e Kryqit të Kuq në Gostivar sqaron se ekipet e tyre bëjnë vetëm distibuimin, kurse harxhimet i mbulojnë vetë qytetarët.

merita0

Kryqi i Kuq, duke marrë parasysh situatën e krijuar në shtetin tonë si dhe rekomandimet nga ana e Qeverisë në lidhje me koranavirusin, dhe me qëllim për ti shmangur takimet në masë dhe në hapësirë të mbyllur, ka analuar ligjeratat për ndihmën e parë për shofer dhe të gjitha aktivitetet e tjera të planifikuara gjatë kësaj periudhe. Të njejtat do të realizohen pas tejkalimit të pandemisë.

Organizata komunale e Kryqit të Kuq Gostivar, thotë se derisa zgjatë gjendja e jashtëzakonshme, do të jetë në shërbim të qytetarëve të Komunës së Gostivarit, Mavrovë – Rostushës si dhe Vrapçishtit, me qëllim realizimin e nevojave të tyre si furnizim për ushqim, produkte higjienike dhe barna.

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

komuna gv0

Zhbllokohet xhiro – llogaria e Komunës së Gostivarit

Televizioni Globi1 Prill, 2020
policia-3-750x430-1-750x430

Arrestohet një banor i Gostivarit dhe një i Tetovës, policia u gjenë heroinë

Televizioni Globi1 Prill, 2020
Ora-POlicore_Gostivar

Pollog, mbrëmë askush nuk e ka shkelur orën policore

Televizioni Globi1 Prill, 2020
JTYPU;0

Ora policore, Prokuroria e Gostivarit ka sjellur aktakuzë për nëntë persona

Televizioni Globi1 Prill, 2020
vfdjhjhd0

Taravari viziton pikat kontrolluese të Policisë

Televizioni Globi1 Prill, 2020
TSUU0

Borë në prill, zbardhet Gostivari

Televizioni Globi1 Prill, 2020
91929634_2590411601285949_5658318464121569280_n

Halil Kastrati dhuron 150 pako ushqimore për familjet nevojtare në Gostivar

Televizioni Globi31 Mars, 2020
p[[0

Për 24 orë 44 pacientë të prekur ng koronavirusi

Televizioni Globi31 Mars, 2020
sdgsae5yh0

Mësimi online ngec në Gostivar, Taravari thirrje Ademit: Krijo kushte për nxënësit

Televizioni Globi31 Mars, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara