Nga Vendi

Gjobë për banorin e Gostivarit, gjatë orës policore ka lëvizur me veturë

Gjobë për banorin e Gostivarit, gjatë orës policore ka lëvizur me veturë

Prokuroria Themelore Publike e Gostivarit ka dorëzuar propozimin për lëshimin e urdhrit penal kundër një person që ka lëvizur me automjet motorik në rrugët e Gostivarit pas orës 21:00 të datës 24 mars, gjatë periudhës kur lëvizja është e ndaluar.

I pandehuri, thonë nga Prokuroria e Gostivarit, nuk ka respektuar rregulloret dhe udhëzimet që përcaktojnë masa për parandalimin e koronavirusit gjatë epidemisë së rrezikshme COVID 19 dhe ka kryer veprën penale – Mosrespektimi i rregulloreve shëndetësore në kohën e epidemisë së përmendur në nenin 206 paragrafi 1 të Kodi Penal.

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike në Gostivar i ka sugjeruar gjykatës që të pandehurin ta dënojë me gjobë prej 100 gjobave ditore për kryerjen e veprës penale.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

komuna gv0

Zhbllokohet xhiro – llogaria e Komunës së Gostivarit

Televizioni Globi1 Prill, 2020
policia-3-750x430-1-750x430

Arrestohet një banor i Gostivarit dhe një i Tetovës, policia u gjenë heroinë

Televizioni Globi1 Prill, 2020
Ora-POlicore_Gostivar

Pollog, mbrëmë askush nuk e ka shkelur orën policore

Televizioni Globi1 Prill, 2020
JTYPU;0

Ora policore, Prokuroria e Gostivarit ka sjellur aktakuzë për nëntë persona

Televizioni Globi1 Prill, 2020
vfdjhjhd0

Taravari viziton pikat kontrolluese të Policisë

Televizioni Globi1 Prill, 2020
TSUU0

Borë në prill, zbardhet Gostivari

Televizioni Globi1 Prill, 2020
91929634_2590411601285949_5658318464121569280_n

Halil Kastrati dhuron 150 pako ushqimore për familjet nevojtare në Gostivar

Televizioni Globi31 Mars, 2020
p[[0

Për 24 orë 44 pacientë të prekur ng koronavirusi

Televizioni Globi31 Mars, 2020
sdgsae5yh0

Mësimi online ngec në Gostivar, Taravari thirrje Ademit: Krijo kushte për nxënësit

Televizioni Globi31 Mars, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara