Nga Vendi

“Gëzo një fëmijë – ndihmo një biznes”, një nismë vullnetare e Imërlije Saliut nga Gostivari

“Gëzo një fëmijë – ndihmo një biznes”, një nismë vullnetare e Imërlije Saliut nga Gostivari

600 racione ushqimi për 15 ditë janë shpërndarë gjatë muajit të Ramazanit në Gostivar, përmes iniciativës “Dhuro një iftar – ndihmo një biznes”. Iniciativa individuale e Imërlije Saliut nga Gostivari, gjeti mbështetje të madhe të bamirësit. E njejta prashihte ndihmë në dy drejtime, ushqim për nevojtarët dhe ndihmë për bizneset, konkretisht restorantet dhe piceritë e qytetit, pasi të njejtat pësuan humbje për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme nga pandemia me virusin korona.

Saliu e vazhdon iniciativën e saj, por në një formë pak më ndryshe se ajo që ishte nga fillimi i muajt të Ramazanit. Pasi i afrohemi festës së Bajramit, iniciativën e ka quajtur “Gëzo një fëmijë – ndihmo një biznes”. Kësaj radhe sigurohen tesha për fëmijë për festën e Bajramit. Saliu tha se për disa ditë, kanë aritur të sigurojnë tesha të reja për rreth 100 fëmijë.

Bamirësit që dëshirojnë t’i bashkangjiten kësaj iniciative, mund të kontaktojnë drejtpërdrejtë me nismëtaren e saj ose në rrjetet sociale.

Iniciativa do të mbyllet tre ditë para festës së Fitër Bajramit.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara