Nga Vendi

Fsheh drogën te drunjtë, paraburgim për 22 vjeçarin nga Gostivari

Fsheh drogën te drunjtë, paraburgim për 22 vjeçarin nga Gostivari

Prokuroria Themelore Publike e Gostivarit ka lëshuar Urdhër për të zhvilluar hetime ndaj një personi të dyshuar për kryerjen e veprës penale – Prodhim dhe lëshim i paautorizuar për shitje të lëndëve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve nga neni 215 paragrafi 1 të Kodit Penal.

“I dyshuari pa autorizim dhe për shitje ka mbajtur 51.8 gram marijuanë. Pjesën më të vogël të lëndës narkotike e ka mbajtur me vete, të paketuar në qese najlloni në kti cigaresh. Më 7 shkurt, kur zyrtarë të policisë nga Stacioni Policor Gostivar janë përjekur ta legjitimojnë, ai ka ikur dhe ka hedhur drogën në tokë. Të nesërmen, gjatë një kontrolli në shtëpinë e të dyshuarit, pjesa tjetër e lëndës narkotike është gjetur në një hapësirë ndihmëse për mbajtje të druve, në disa paketime të fshehur në një fuçi metalike”, njoftojnë nga Prokuroria.

Për shkak të rrezikut të arratisjes, si dhe mundësinë e pengimit të procedurave të ndikuara nga dëshmitarët ose përsëritjes së krimit, prokurori publik kompetent ka paraqitur kërkesë për paraburgim të dyshuarit nga gjykatësi me procedurë paraprake të Gjykatës Themelore Gostivar.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

30

Tre muajt e mirë nisin sonte, si t’i shfrytëzojmë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
20

K.F “Gostivari” nis gjysëm sezonin me pretendime për në Ligën e parë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
foto 20

Ndezja e mbeturinave nëpër ara, deri tetë vite burg nëse shkaktohet zjarr

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
87432273_530203290948726_8567958837779234816_o

Forumi Rinor i ASH-së zgjedh kryesinë e re në Gostivar

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
87495401_201020154589496_6344310756602806272_n

Drejtuesit e SP – Çegran në takime informuese me drejtuesit e bashkësive lokale Çegran, Forinë dhe Çajlë

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
thumbnail_BDI - Gostivar, Këshillat Vendore dhanë propozime, lista i dërgohet liderit Ahmeti (7)

BDI – Gostivar, Këshillat Vendore dhanë propozime, lista i dërgohet liderit Ahmeti

Televizioni Globi24 Shkurt, 2020
thumbnail_BDI Gostivar mbledh Këshillat Vendore për nominimin e kandidatëve për deputetë (3)

BDI – Gostivar mbledh Këshillat Vendore për nominimin e kandidatëve për deputetë

Televizioni Globi22 Shkurt, 2020
4440

Muftinia e Gostivarit analizon punën e saj një vjeçare, në mbledhjen e Muftinisë së Gostivarit i pranishëm edhe kreu i BFI të RMV – së, Sulejman Rexhepi

Televizioni Globi21 Shkurt, 2020
foto2220

Nxënësit nëpërmjet vizatimit detektojnë dhe luftojnë dukuritë devijante në shkollat e tyre

Televizioni Globi21 Shkurt, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara