Lajme

FOTO LAJM / Riparime të rrjetit të ndricimit publik në Tërnovë dhe Sërmnovë

FOTO LAJM / Riparime të rrjetit të ndricimit publik në Tërnovë dhe Sërmnovë

Riparime të rrjetit të ndricimit publik në Tërnovë dhe Sërmnovë.

120133086_10223854640575004_5513414208184944733_n

120136081_10223854637814935_1466993770635650542_n

120156559_10223854638894962_10107735566956277_n

120181468_10223854641415025_1945922352176022783_n

120192865_10223854640415000_8306750463501266363_n

120194695_10223854640374999_4765165142651048747_n

120195984_10223854640254996_4004436320596613070_n

120199181_10223854637774934_7726703749803387351_n

120201841_10223854641295022_5509690029875493974_n

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

setgt0

Emigrant nga Siria qarkullojnë në Gostivar

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
FC98741A-8B20-4708-ACE4-A4538937C60F-1392x719

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Televizioni Globi24 Tetor, 2020
brza-pomosh

78 vjeçari nga Gostivari ndërron jetë në çajtore

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
foio0

Pandemia, administrata e Gostivarit të hënën vendos nëse do të ndryshojë formën e punës

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
fhjf0

Lëshohen në përdorim parku dhe këndi i lojrave në fshatin Balindoll

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
tery0

Engin Ilyazi nga Gostivari magjistron në Fakultetin e Arkitekturës të Universitetit “Vizyon”

Televizioni Globi23 Tetor, 2020
kjo0

Komuna e Gostivarit bëhet me rrjet lokal të sensoreve për ndjekje automatike të cilësisë së ajrit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122595778_4558474734224672_2306453924093050946_o

Muftinia e Gostivarit dhe TIKA shpërndanë mjete dezinfektimi në Muftini, Medrese dhe në disa xhami të qytetit

Televizioni Globi22 Tetor, 2020
122385504_10224053448905088_1857264625829678445_n

Nxënësit e SHMTK marrin përsipër mirëmbajtjen e këndeve të lojrave për fëmije

Televizioni Globi21 Tetor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara