Nga Vendi

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Komuna e Gostivarit ka filluar punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh. I pranishëm në fillimin e punimeve ka qenë edhe një delegacion nga Komuna e Gostivarit, kryesuar nga kryetari Arben Taravari, i cili bëri të ditur se projekti kap vlerën prej rreth 2.7 milion denarë.

“Asfaltimi i kësaj rruge e cila arrinë gjatësinë prej 464 metre dhe gjerësi prej 6 metra, ishte nevojë e domosdoshme duke pasur parasysh dëmtimin e plotë të kësaj rruge dhe kërkes e banorëve. Le ta gëzojnë banorët e Debreshit, fshat ky te i cili kemi pasur plotë investime gjatë mandatit tonë, si në rrugë poashtu edhe për rrjetin e kanalizimit të ujrave të zeza”, deklaroi kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Në fillimin e punimeve të kësaj rruge ishin të pranishëm edhe banorë të Debreshit, të cilët kanë shprehur falenderimet e tyre për këtë investim të rradhës nga ana e Komunës së Gostivarit në fshatin e tyre.

Mjetet për asfaltimin e kësaj rruge janë siguruar nga Buxheti i Komunës së Gostivarit.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara