Nga Vendi

Fillon rindërtimi i një rruge në ”Balindollska”

Fillon rindërtimi i një rruge në ”Balindollska”

Pas përfundimit të tre, filloi rrugica e katërt dytësore në rr.”Balindollska”. Paraprakisht në këto rrugica është bërë menjanimi i kanalizimit të vjetër jofunksional dhe është instaluar kanalizim i rri modern.

Veç tjerash aty janë vendos edhe puseta të reja të betonit.

119105677_10223741232539874_7434049840489032473_n

119127211_10223741231939859_8378557721509412711_n

119140602_10223741232419871_7220299950825080232_n

119177461_10223741230779830_8502665502202349757_n

119182149_10223741231379845_2123351657839665_n

119200077_10223741230899833_2368365379564597265_n

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara