Nga Vendi

Fëmijët e shoqatës “Bashkarisht mundemi” bëhen me fotografi profesionale

Fëmijët e shoqatës “Bashkarisht mundemi” bëhen me fotografi profesionale

Ata dëshmuan se kanë pasion fotografinë dhe me objektivin e fotoaparatit, kapinin imazhet e para, e me një sy të mprehtë natyra ishte gjëja e parë që fotografuan. Ishin këta fëmijët me aftësi ndryshe nga shoqata “Bashkarisht mundemi” nga Gostivari, të cilët kanë filluar krijimin e fotografive të cilat pastaj do t’i ekspozojnë në një auksion të përbashkët. Projekti i filluar sot vjen në bashkëpunim mes shoqatës dhe fotografit, Osman Demiri. Drejtuesi i shoqatës “Bashkarisht mundemi”, Shpendi Salija tha se ditë më parë kanë përfunduar edhe projektin për pikturim i cili është zhvillaun në qytetin e Strugës.

Salija tha se mjetet e grumbulluara nga shitja e pikturave dhe fotografive do të investohen për realizimin e projekteve tjera të shoqatës.

Fotografi Osman Demiri pret të marr energji pozitive dhe të realizohen fotografi të veçanta nga anëtarët e shoqatës “Bashkarisht mundemi”. Pasi nuk ka pasur përvojë të tillë në të kaluarën, mezi priste të fillojë punën me këta fëmijë.

Do të jenë diku rreth 50 priktura dhe fotografi që do të ekspozohen në auksion javën e ardhshme, ndërsa për rezalimin e tyre janë angazhuar 30 fëmijë nga shoqata “Bashkarisht mundemi”.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara