Nga Vendi

Dita e Zjarrfikësve, Komuna e Gostivarit siguron uniforma të reja për punonjësit e NJTKZ

Dita e Zjarrfikësve, Komuna e Gostivarit siguron uniforma të reja për punonjësit e NJTKZ

Në vijim të procesit të modernizimit dhe Ditës së Zjarrfikësve – 20 Maji, Njësiti Terriorial Kundër Zjarreve në Gostivar, është pajisur me uniforma, këpucë dhe çizme të reja, të cilat do të lehtësojnë punën e tyre të përditshme. Ata rreth 10 vite nuk kanë pasur uniforma të reja, ndërsa kësaj radhe janë siguruar dy lloje uniformash, verore dhe dimërore për të gjithë 45 zjarrfikësit. Jusuf Bajrami, drejtues i NJTKZ në Gostivar, tha se uniformat e reja janë siguruar nga Komuna e Gostivarit.

“Në emrin tim person dhe emrin e kryetarit Arben Taravari ua urojë zjarrfikësve ditën e tyre – 20 Maji. Këto uniforma ishin më se të nevojshme dhe më gëzon fakti që të njejtat arritëm t’i shpërndajmë gjatë ditës së sotme. Sfidë për ne si Njësi do të vazhdojë të mbetet modernizimi, por mund të mburemi që kohën e fundit kemi pasur shumë investime. Kemi dritare të reja, nxemje qendrore të re, kemi bërë rregullimin e brendshëm dhe kemi shtretër të rinj”, deklaroi Bajarami.

Zjarrfikësit e Gostivarit vlerësojnë lartë sigurimin e uniformave të reja nga ana e Komunës së Gostivarit. Ata besojnë se investimi i vazhdueshëm nga pushteti lokal, do të kontribuojë në infrastrukturën dhe modernizimin e shërbimit zjarrfikës në Gostivar.

Aktualisht Njësiti Teritorrial Kundër Zjarreve në Gostivar numëron 43 zjarrfikës, ndërsa ka vend për punësimin edhe të 7 zjarrfikësve të rinj.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara