Nga Vendi

CoVid 19 nuk e mbyll tregun e madh në Gostivar

CoVid 19 nuk e mbyll tregun e madh në Gostivar

Masat parandaluese kundër Virusit Korona nuk kanë bërë që qyteti i Gostivarit të jetë më i qetë. Lëvizja është e zakonshme dhe për këtë dëshmi është tregu i madh i qytetit. Disa shitës thonë se ka rënë fuqia blerëse si pasojë e CoVid 19, disa të tjerë thonë se gjithçka zhvillohet normalishit.

Edhe te çmimet shitësit janë të ndarë, disa thonë se ka rritje, disa jo. Për ata që janë rritur çmimet, kjo ka ardhur si pasojë e mbylljes së kufinjve dhe shtrenjtime ka te produktet që nuk janë vendore.

Ndërsa qytetarët jo të gjithë kanë frikë nga situata e fundit me virusin e ri. Sa u takon çmimeve thonë se janë ato që kanë qenë gjithmonë.

Një qytetarë tjetër thotë se para dhjetë ditësh ka ardhur nga Zvicra. Në kufi ka kaluar pa asnjë problem. Është i mendimit se duhet të mbrohemi, por nuk sheh ndonjë rrezik të lartë nga virusi korona.

Nga Inspektoriati Shtetërorë i Tregut sqarojnë se tregjet e hapura nuk janë përfshi në masat preventive qeveritare dhe mund të punojnë. Qytetarët dhe shitësit duhet vetë ti respektojnë masat e përgjithshme, ato higjienike dhe të distancës.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1`0

“Rusino”, eko-aktivistët e lëshuan trarin, nuk lejojnë as kamionët nga Gostivari të transportojnë mbeturina

Televizioni Globi2 Gusht, 2020
foto10

Nisi therja e kurbanëve të Muftinisë së Gostivarit

Televizioni Globi1 Gusht, 2020
rusino0

Gostivar, vend i veçantë në “Rusino” për hedhjen e mbetjeve të kurbaneve

Televizioni Globi31 Korrik, 2020
71542458_1272555079593484_1929672469006778368_n

Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
SINAN0

Kurban Bajrami, Çajla i gëzon sërish çajlasit

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
RH0

Kurban Bajrami, O.H “Dora e rinisë” realizon aksionin e rradhës

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
tregu0

Inpsketoriati i AUV dhe policia nuk i lejojnë blegtorët e Gostivarit të shesin kurbana

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
pji[o0

Kurban Bajrami,mesazh i u. d. Reis’ul-Ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetahu

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
jusuf0

Namazi i sabahut do të falet në shtëpi, Bajrami në xhami

Televizioni Globi30 Korrik, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara