Intervista

Covid 19, bisedë me doc.dr. Besim Memedi

Covid 19, bisedë me doc.dr. Besim Memedi

Frika që ekziston nga Covid 19 bënë mirë për ndërgjegjësim të popullatës, por asesi nuk ka vend për panikë nëse ndjekim rekomandimet e institucioneve. Kështu thotë profesori universitar i shkencave mjekësore farmakologjike dhe toksikologjike, Besim Memedi.

Sipas tij rekomandimi dhe edukimi shëndetësor i mirëfilltë do të ishte që popullata të mos përdor antibiotikë si masë preventive, por këtë ta bëjnë me rekomandimin e mjekëve, nëse u paraqiten simptomat tanimë të njohura të Covid 19.

Memedi thotë se barna dhe vaksina adekuate nuk ekzistojnë, megjithatë për shkak të shpalljes të pandemisë nga OBSH , hulumtuesit tentojnë që sa më parë të zbulojnë substanca farmakologjike me të cilat do të trajtohet koronavirusi. Kjo, thotë ai, kërkon kohë pasi paraprakisht duhet të vërtetohet si eksperiment shkencorë te kafshët.

Comments
Intervista

Më shumë Intervista

muamet hoxha0

Intervistë me z. Muamet Hoxha – zëdhënës i Qeverisë së RMV

Televizioni Globi27 Maj, 2020
foto0

Intervistë me infektologun Enes Memeti

Televizioni Globi16 Prill, 2020
foto jakup0

Intervistë me drejtorin e Spitalit të Gostivarit, dr. Jakup Jakupi

Televizioni Globi20 Mars, 2020
foto arben0

Intervistë me kryetarin e komunës së Gostivarit Arben Taravari

Televizioni Globi20 Mars, 2020
mersel10

Zhvillimet politike në Maqedoni, intervistë me prof. Mersel Bilalli

Televizioni Globi4 Mars, 2020
30

Intervistë me kryetarin e LSDM-së, Zaev: Të gatshëm për koalicon me partitë shqiptare

Televizioni Globi18 Shkurt, 2020
1

Aktualiteti politik në Maqedoni. Intervistë me prof. Mersel Bilalli

Televizioni Globi14 Shtator, 2015
11873482_391235604405796_6909867083479001419_n

Intervistë me Julie Chamberland drejtore e Aleances Franceze në Tetovë

Televizioni Globi22 Gusht, 2015
11925610_518336478317153_1191068481_n

Armend Kadriu Kryetar i bordit drejtues te UNS

Televizioni Globi22 Gusht, 2015
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara