Nga Vendi

Çegranit i shtohet edhe një magjistër shkence

Çegranit i shtohet edhe një magjistër shkence

Në qendrën më të madhe të dijes islame fakultetin e Ez’herit ne Kajro te Egjiptit, Fesal Fetai nga Çegrani i Gostivarit, ka arritur të mbroj me sukses temën e magjistraturës.

Punimin e magjistraturës me temë “Tradita dhe efekti i saj në marrëdhëniet shoqërore në Maqedoni – Studim Fikhor” , ai e mbrojti me sukses përpara antarëve të Komisionit, si: Ramadan Muhamed Hajtemi (ish Dekan i Fakulteti dhe Profesor i Usul Fikhut në Azhar) anëtar i brendshëm, Ismail Abdurahman Ushbi (ish Dekan i fakultetit në Demenhur dhe Profesor i fikhut) anëtar i jashtëm, Salim Halil Murreh (profesor i Fikhut ne Fakultet) mentor.

Ndryshe, magjistër Fesal Fetai ka lindur në Çegran më 13 janar 1991 dhe rrjedh nga një familje fetare. Shkollën fillore e kreu në Çegran, kurse të mesmen në Medresenë “Isa Beu” në Shkup 2006 – 2010, ku zgjidhet edhe nxënës gjenerate. Fakultetin e kreu në Ez’her të Kajros 2011 – 2015, fakultetin e sheriatit dhe ligjit, drejtimi Fikh. Sot magjistroi poashtu në Ez,her dhe i dha fund studimeve të magjistraturës që i nisi në vitin 2016.

Fesal Fetai aktualisht është edhe moderator i emisionit fetar “Shkëndijat e Udhëzimit” që e realizon televizioni Globi në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit.

119138714_671511047079201_3674008878814273730_n

119190349_311321156799240_6778390899955839939_n

119194029_1030776047358684_7673273391270318102_n

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara