Nga Vendi

Çajlë, vijon shpërndarja e iftareve dhe pakove ushqimore

Çajlë, vijon shpërndarja e iftareve dhe pakove ushqimore

Bashkësia Lokale e fshatit Cajle ka vijuar me përgaditjen dhe shpërndarjen e iftareve për familjet nevojtare. Mbrëmë u shpërdanë 350 porcione ushqimore të përgaditura nga Kuzhina “Emona”. Kryetari i Bashkësisë Lokale të fshatit Çajle, Sinan Elezi deklaroi se Iftari ishte financuar nga dy mërgimtarë nga Çajla, të cilët dhuruan 150 porcione ushqimore, si dhe dy mërgimtarët nga fshati Forinë që dhuruan 200 porcione ushqimore për familjet skamnore të fshatit Forinë dhe Çegran.

Përveç iftareve, u përgatitën dhe u shpërndanë edhe 24 pako me produkte ushqimore dhe higjienike në fshatit Çajle, ndërsa pakot ishin dhuruar nga mëgimtarët Bashkim Elezi dhe Mesut Bexheti.

Ndryshe, që nga fillimi i muajit të shenjtë të Ramazanit dhe situtatës së rënduar ekonomike nga pandemia Covid 19, Bashkësia Lokale e fshatit Çajle me mbështetje të mërgimtarëve ka zhvilluar çdo ditë aktivitete humanitare për të ju dalë në ndihmë familjeve me status të dobët ekonomik.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

oghju0

LSDM e Gostivarit kërkon dorëheqjen e ministrit teknik Çulev

Televizioni Globi30 Maj, 2020
fototgh0

Shaqir Fetahu merr zyrtarisht postin e kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi30 Maj, 2020
bhxsh0

Lokalet e Gostivarit respektojnë masat mbrojtëse

Televizioni Globi28 Maj, 2020
KUJTIMI

DR. KUJTIM XHELILI PJESË E RËNDËSISHME E KARDIOPLOGJISË SË VENDIT | FOTO

Televizioni Globi28 Maj, 2020
REGJISTRIMI0

Nga 1 Qershori fillon regjistrimi i nxënësve filloristë nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
nfhtj0

Komuna e Gostivarit ka realizuar mbi 150 mijë euro investime nëpër shkolla

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jakup0

Nga fillimi i pandemisë në rajonin e Gostivarit janë testuar 367 qytetarë

Televizioni Globi28 Maj, 2020
jmhhk0

Rijaseti i BFI-së shkarkoi Sulejman Rexhepin nga posti i kryetarit të BFI-së

Televizioni Globi27 Maj, 2020
10

LSDM e Gostivarit: Lufta me koronavirusin vazhdon me respektim të masave mbrojtëse

Televizioni Globi27 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara