Nga Vendi

Basri Elezi, një mërgimtarë nga fshati Çajlë siguron ushqime për familjet në vendlindje

Basri Elezi, një mërgimtarë nga fshati Çajlë siguron ushqime për familjet në vendlindje

Basri Elezi, mërgimtarë nga fshati Çajlë, i cili me punë ndodhet në Zvicër, ka siguruar ushqim për dhjetë familje në vendlindje. Kjo ndihmë, në përbërje pos ushqimeve, përmbanë edhe produkte higjienike dhe paisje mbojtëse kundër koronavirusit, konkretisht maska dhe doreza.

Pakot janë përgatitur nga Bashkësial Lokale e fshatit Çajlë dhe familjeve me rrezik social, do t’u dërgohen deri në shtëpi. Kryetari i Bashkësisë Lokale të këtij fshati, Sinan Elezi, tha se kjo ndihmë sadopak do të kontribuojë të zbus nevojat ekonomike, njëkohësisht edhe mos dalje pa nevojë nga shtëpia. Ai tha se me këtë donacion, familjeve u sigurohet ekzistenca për një muaj.

Ai me këtë rast ka apeluar banorët e Çajlës mos dalin pa nevojë derisa zgjatë pandemia, dhe të respektojnë rekomandimet e pushtetit lokal dhe atij qendrorë.

Vlera e çdo pakoje ishte 50 euro, konkretisht 500 euro në total për të gjitha dhjetë familjet.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
kuiy0

Filiposki: I mbështesim masat e reja ekonomike qeveritare dhe jemi për zgjedhje parlamentare pa prolongim

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara