Nga Vendi

Amir dhe Albrim Sulejmani dy magjistrat e ri të Ekonomisë

Amir dhe Albrim Sulejmani dy magjistrat e ri të Ekonomisë

Dy studentët nga qyteti i Gostivarit Amir dhe Albrim Sulejmani sot më datë 17.06.2020, e Mërkurë, mbrojtën me sukses tezat e tyre të magjistraturës në Fakultetin Ekonomik pranë Universitetit të Tetovës “Fadil Sulejmani” , duke fitur kështu graden shkencore magjistër të Ekonomisë.

Amir Sulejmani mbrojti temën me titull “Ndikimi i Vendit të Origjinës në Zgjedhjen e Markave” ku komisioni vlerësues ishte i përbërë nga Doc.dr.Aida Yzeir (Kryetar), Prof.dr.Raman Ismaili(Anëtar)dhe nga Mentori i temës Doc.dr.Hasim Deari, kurse Albrim Sulejmani mbrojti temën me titull “Efektet e manaxhimit me rrezikun e normave të interesit në ndërmjetësimin financiar të RMV” përballë komisionit vlerësues i cili ishte i përbërë nga Doc.dr.Aida Yzeiri(Kryetar),Prof.dr.Seadin Xhaferi(Anëtar)dhe nga Mentori i temës Prof.dr.Afrim Alili.

Të dy temat u vlersuan me notë maksimale nga të dy komisionet, ku është për tu theksuar fakti që të dy kandidatët edhe studimet e magjistraturës i kanë mbaruar me sukses shumë të lartë duke i përmbyllur me mesatare maksimale 10.00

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

kljglhilu0

Covid 19, vetëm një i infektuar brenda 24 orëve në rajonin e Gostivarit

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto votimi0

Dita e parë e votimit, në Gostivar votuan 24 persona me COVID-19 ose që janë në izolim

Televizioni Globi13 Korrik, 2020
foto policia0

Nuk mbanin maska, fletpagesa për kundërvajtje ndaj 86 personave

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
foto 12230

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë, nga Hungaria kthehen 33 atobusë

Televizioni Globi10 Korrik, 2020
dafina0

Zgjedhjet 2020, VMRO-DPMNE premton mbajtjen e rinisë në vendlindje

Televizioni Globi25 Qershor, 2020
fudduy0

Filloi fushata zgjedhore, Gostivari ka mbi 500 votues më shumë se sa në zgjedhjet presidenciale

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
rgt0

Kompania “Univerzal”, pajis me “tunel” të ri higjienik Komunën e Gostivarit

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
thumbnail_DSC_0408-aerate

Menduh Thaçi fillon kampanjën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë te varri i kryetarit të ndjerë z. Arbën Xhaferi

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
UntitledDesign_744089844-5

Apel ndaj pjesëmarrësve në garën zgjedhore: gazetarët duhet të punojnë në kushte të sigurta

Televizioni Globi24 Qershor, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara