Nga Vendi

Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore

Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore

Alenca për Shqiptarët në Kuvendin qendror, që mbahet sot në Gostivar, do të zgjedh antarët e rinj të Kuvendit Qendror dhe të Kryesisë Qendrore.

Në seancën e sotme e cila është në vijim, janë gjashtë pika në rend dite, miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar, raporti nga Shtabi Qendror Zgjedhor i partisë për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare dhe diskutim rreth situatës politike në vend.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
xhabir deralla0

Karvani i gjelbër i CIVIL-it me punëtori në Gostivar

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
foto0

Gostivari shënoi “Ditën botërore pa vetura”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
,llj;h;0

Gostivar, nesër ngre siparin festivali i teatrove “Othello”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
ca

Mbyllet aksioni solidar “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo”

Televizioni Globi21 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara