Lajme

Aksion humanitar i nxënësve të shkollës fillore “Naim Frashëri” nga Negotina

Aksion humanitar i nxënësve të shkollës fillore “Naim Frashëri” nga Negotina

Nxënësit e shkollës fillore “Naim Frashëri” të fshatit Negotinë në prag të vitit të ri shkollor, vijnë me aksion humanitar. Aksioni i titulluar “Nxënësi dhuron për nxënësin” ka për qëllim të ndihmojë me paisje shkollore ata fëmijë që vijnë nga familje me të ardhura më të ulta, marrë parasyshë edhe krizën financiare të shkaktuar nga pandemia që nuk ka lënë pa prekur edhe shumë familje.

Paisjet shkollore, si: çanta, fletore, lapsa, ngjyra etj, mund të dhurohen te shkolla, e cila është poashtu pjesë e këtij aksioni, i cili do të zgjasë deri ditën e premte.

Drejtori i shkollës, Bejtulla Kamberi sqaron se për çdo vit shkolla që ai drejton, ka nga dy aksione humanitare përmes së cilave ndihmohen nxënësit dhe premton të njejtit të kthehen në aksione tradicionale.

Flaka Hoda dhe Anesa Osmani ishin mesin e nxënësve që dhuruan paisje shkollore. Ata shprehen të lumtura që u jepet mundësia për t’i ndihmuar bashkëmoshatarët e tyre.

Aksioni humanitar “Nxënësi dhuron për nxënësin” është zhvilluar edhe vitin e kaluar. Ndryshe, pjesë e aksionit janë edhe shkollat periferike në fshatin Senakos, Kalisht dhe Gjurgjevisht.

Comments
Lajme

Më shumë Lajme

ko9p0

Flamurtari lëviz në merkato, arrihet akordi me mesfushorin Burak Menga

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
jmgtkyuou0

Super Vardar Forina humbi ndeshjen vetëm përmes penaltive ndaj kampionëve të Vardarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
1-3

Mërgimtarët e Debreshit përkujtojnë viktimat e 13 shkurtit të kobshëm

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
juyfi0

Dorëhiqet trajneri i K.F Gostivari, Biroll Topçiu

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
120082600_322842659010151_4487615259501977117_n

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
atgaeyt0

Kryetari Taravari priti në takim lamtumirës ambasadorin francez Timonie

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
ypp[y0

Mbi 75 përqind e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali” janë për mësim me prezencë fizike

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
119979481_2744821499178291_5953509555600988489_n

Kryqi i Kuq Gostivar pjesë e trajnimit tre ditor të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
gjobe0

Vijojnë aktivitetet për vendosjen të rendit dhe sigurisë më të madhe me parkimin në qytetin e Gostivarit

Televizioni Globi22 Shtator, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara