Nga Vendi

24 orët e fundit, nëntë qytetarë të Gostivarit kanë shkelur orën policore

24 orët e fundit, nëntë qytetarë të Gostivarit kanë shkelur orën policore

Në periudhën prej datës 29/30 mars, në periudhën prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e Sektorit për punë të brendshme Tetovë, gjithsej 13 persona nuk e kanë respektuar, gjegjësisht e kanë shkelur vendimin për lëvizje të kufizuar, prej të cilëve 4 në rajonin e Tetovës dhe 9 në rajonin e Gostivarit. Në mesin e 4 personave në rajonin e Tetovës, një perosn i moshës 43 vjeçare, është nga Republika e Shqipërisë. Zëdhënësi i SPB-Tetovë, Fatmir Rexhepi, tha se krahasuar me qytetet tjera, në Pollog, qytetarët janë duke e respektuar orën policore e cila në fundjavë filloi nga ora 16 dhe zgjati për 13 orë, konkretisht deri në ora 5 të mëngjesit.

Zëdhënësi Rexhepi tha se të gjithë janë privuar nga liria dhe janë mbajtur deri në zbardhjen dhe dokumentimin e rasteve, me ç’rast do t’ju përgaditet parashtresë adekuate, sipas nenit 206 nga Kodi Penal i RMV-së.

Deri më tani rreth 20 persona janë sanksionuar në Gostivar për mos-rrespektim të masave të vetë-izolimit dhe orës policore. Janë sanksionuar edhe dy pronarë lokalesh, të cilët e kanë shkelur vendimin duke qendruar të hapur dhe kanë shërbyer klientë.

Comments
Nga Vendi

Më shumë Nga Vendi

Qeveria-e-Maqedonise

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

Televizioni Globi22 Maj, 2020
IKUPO0

Filluan punimet për asfaltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh

Televizioni Globi22 Maj, 2020
kiuop890

Q.T “ETC” në bashkëpunim me Muftininë e Gostivarit realizuan aksion humanitar në prag të festës së Fitër Bajramit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
mylk0

Muftiu Fetahu: Do ta presim vendimin e Qeverisë për faljen e Bajramit në Xhami

Televizioni Globi22 Maj, 2020
taravari cerdhe0

Komuna e Gostivarit siguron pajisje të reja dhe moderne për çerdhet e qytetit

Televizioni Globi22 Maj, 2020
thumbnail_DSC_0486

Kryetari Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Televizioni Globi21 Maj, 2020
kiuuil0

Realizimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit deri në kuartalin e parë, është 22.7 për qind

Televizioni Globi20 Maj, 2020
uir670

Mërgimtarët ankohen për kushtet në karantinën shtetërore

Televizioni Globi20 Maj, 2020
kuiy0

Filiposki: I mbështesim masat e reja ekonomike qeveritare dhe jemi për zgjedhje parlamentare pa prolongim

Televizioni Globi20 Maj, 2020
Televizioni Globi Gostivar
Bulevard Goce Dellcev pn
Qendra Tregtare City Center II/7
+389 42 210 043
gtv-2013@hotmail.com

2015 Të gjitha të drejtat e rezervuara